Η εταιρεία μας

Γνωρίστε μας

Εμπειρία

Η πολυετής  εμπειρία μας στον χώρο της υγείας και η αγάπη μας για τον συνάνθρωπο στάθηκαν αφορμή να ιδρυθεί η οικοβοήθεια. Αποτελείται από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό που σε συνεργασία με τον θεράποντα γιατρό σας, δίνει λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλη την πόλη. Ενδεικτικά εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές Θεσσαλονίκης, Τριανδρια Χαριλάου, Καλαμαριά, Κρήνη, Πυλαία, Πανόραμα. Η οικοβοήθεια δραστηριοποιείται  365 μέρες το χρόνο γιατί η υγεία του ανθρώπου σας είναι η προτεραιότητά μας χωρίς αναβολές

Σκοπός μας

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και να τους βοηθάμε να ξανακερδίσουν τις ικανότητες τους 

Η δήλωση μας

Να είστε σίγουροι πως επιλέγοντας την Οικοβοήθεια για τη λύση του προβλήματός σας θα κάνουμε ό,τι ανθρωπίνως είναι δυνατό από τη πρώτη στιγμή, αντιμετωπίζοντάς σας σαν μέλος της δικής μας οικογένειας. Κάθε ένας από εμάς στην Οικοβοήθεια συνειδητοποιεί την ενασχόλησή του ανά περίπτωση όχι ως απλό επάγγελμα αλλά ως λειτούργημα.

Αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση της εποχής, στοχεύουμε πάνω απ΄ όλα στην υψηλότερη ποιότητα νοσηλευτικής κάλυψης με ανθρώπινες και φιλικές τιμές για όλους.

Τα Εργαλεία Μας

Η συνέπεια πιστής εκτέλεσης των οδηγιών και προγραμμάτων των θεράποντων ιατρών με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα και πάντα πλήρη επαγγελματισμό. Ως αποτέλεσμα αυτών δημιουργείται σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους ασθενείς και τους συγγενείς τους παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και αξιοποιώντας παράλληλα κάθε καινοτομία.

αξίζεις το καλύτερο

Πάντα με αφοσίωση

Κύριο μέλημά μας η πιστή και σωστή φροντίδα και θεραπεία κατ’οίκον από έμπειρο προσωπικό που χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό. Είναι καθήκον μας η ψυχολογική στήριξη και κατανόηση του προβλήματος του ασθενούς.

Η ομάδα μας

Τα πρόσωπα πίσω από την επιτυχία

Το απόλυτο προσωπικο δυναμικό

Δημήτρης Τσομπάνης

Ιδρυτής

Μιχάλης Ταταρίδης

Διευθυντής

Susan Poore

Νοσηλευτής

Lisa R. Boone

Νοσηλευτής

Τα στατιστικά μας

Εγγυημένη ικανοποίηση

2.300+

Περιστατικά ετησίως

99%

Ικανοποιημένοι πελάτες

1.000+

Θετικές σκέψεις και μηνύματα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείστε Άμεσα Ραντεβού​

small_c_popup.png

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε πώς έχουμε βοηθήσει 3.000+ ασθενείς στον χώρο τους