Μέθοδος VAC Αντιμετώπιση Χρόνιων Ελκών Κατακλίσεων

Το εξειδικευμένο μας νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκεται άμεσα στο χώρο σας για να εξυπηρετήσει την κάθε σας ανάγκη. Κύριο μέλημα μας ο άνθρωπος σας, δώστε αξία στην νοσηλεία- φροντίδα.  

Ενδεικτικά εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές Θεσσαλονίκης, Χαριλάου, Καλαμαριά, Κρήνη, Πυλαία, Πανόραμα.

vac

Καινοτομία Στην Αντιμετώπιση Χρόνιων Ελκών-Κατακλίσεων

Μέθοδος VAC

Η μέθοδος VAC (Vacuum Assisted Closure) είναι μια  τεχνική που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία τραυματικών ή χειρουργικών πληγών ή χρόνιων ελκών κατάκλισης που δεν επουλώνονται φυσιολογικά ή αναπτύσσουν επιπλοκές. Η μέθοδος VAC περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός ειδικού κομματιού αποστειρωμένου σπόγγου  που τοποθετείται πάνω ή μέσα  στην πληγή, ένας σωλήνας που συνδέεται σε ένα μονάδα αναρρόφησης, και ένας εξωτερικός κολλητικός δακτύλιος που δημιουργεί στεγανοποίηση γύρω από την περιοχή της πληγής.

Η μονάδα αναρρόφησης εφαρμόζει αρνητική πίεση στην περιοχή της πληγής, επιτρέποντας την αφαίρεση των εκκρίσεων (όπως τοξίνες, αίμα και  νεκρούς ιστούς) από την πληγή και παράλληλα προωθεί την αποτελεσματική ανάπτυξη των νέων ιστών. Αυτή η διαδικασία βοηθάει στην επούλωση της πληγής και τη μείωση του χρόνου ανάρρωσης.

Η μέθοδος VAC είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιπτώσεις όπου οι πληγές είναι δύσκολο να επουλωθούν με τις παραδοσιακές μεθόδους ή υπάρχουν επιπλοκές όπως η λοίμωξη. Ωστόσο, η εφαρμογή της μεθόδου VAC απαιτεί εξειδικευμένη εκπαίδευση και εμπειρία από το ιατρικό προσωπικό.

Καλέστε μας προκειμένου να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό στο χώρο σας:

+30 2310887677

Εκτιμώμενος χρόνος εκτέλεσης της υπηρεσίας  30 λεπτά

Το κόστος της υπηρεσίας διαφέρει  ανα περίπτωση  διότι οφείλεται στο μέγεθος και στο πλήθος των πληγών. 

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε ραντεβού

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Κλείστε Άμεσα Ραντεβού

small_c_popup.png

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε πώς έχουμε βοηθήσει 3.000+ ασθενείς στον χώρο τους