Λουτρό καθαριότητας
μπάνιο

Το εξειδικευμένο μας νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκεται άμεσα στο χώρο σας για να εξυπηρετήσει την κάθε σας ανάγκη. Κύριο μέλημα μας ο άνθρωπος σας, δώστε αξία στην νοσηλεία- φροντίδα.  

Ενδεικτικά εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές Θεσσαλονίκης, Χαριλάου, Καλαμαριά, Κρήνη, Πυλαία, Πανόραμα.

loutro2

μπάνιο

Λουτρό καθαριότητας

Η συγκεκριμένη υπηρεσία χωρίζεται σε δυο κατηγορίες :

  • Λουτρό επί κλίνης

Πραγματοποιείται μόνο αν ο ασθενής αδυνατεί να κινητοποιηθεί ακόμη και με την βοήθεια μας και να μεταφερθεί στο λουτρό. Πραγματοποιείται στο κρεβάτι με τα δικά του προσωπικά είδη. Το πρώτο μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε μία ζεστή θερμοκρασία στο δωμάτιο ώστε να μην κρυώνει ο ασθενής. Στην συνέχεια αφαιρούμε σεντόνια, μαξιλάρι, κουβέρτα και στο τέλος τις πιτζάμες του ασθενούς, καλύπτοντάς τον όμως απευθείας σε μέρη που ίσως η έκθεση τους τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Εφόσον έχουμε επιβεβαιώσει την κατάσταση του ασθενούς ξεκινάμε την διαδικασία. Το πλύσιμο της κεφαλής γίνεται δύο φορές και η σειρά έχει ως εξής: Αφού τον λούσουμε, ξεβγάζουμε προσεκτικά έχοντας επιβεβαιώσει με τον ασθενή την θερμοκρασία του νερού, στεγνώνουμε και τέλος χτενίζουμε. Σε περίπτωση που υπάρχει ενυδατική ή αλοιφή πρόληψης κατακλίσεων αλείφουμε προσεκτικά. Τέλος, τοποθετούμε σεντόνια και καθαρά ρούχα.

  • Λουτρό στο μπάνιο

Με την βοήθεια μας κινητοποιείται ο ασθενής σε ειδικό καρότσι  λουτρού της εταιρίας, μετακινείται με ασφάλεια στον χώρο της τουαλέτας όπου γίνεται το λουτρό. Το πρώτο μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε μία ζεστή θερμοκρασία στο δωμάτιο ώστε να μην κρυώνει ο ασθενής. Στην συνέχεια αφαιρούμε σεντόνια, μαξιλάρι, κουβέρτα και στο τέλος τις πιτζάμες του ασθενούς, καλύπτοντάς τον όμως απευθείας σε μέρη που ίσως η έκθεση τους τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Εφόσον έχουμε επιβεβαιώσει την κατάσταση του ασθενούς ξεκινάμε την διαδικασία. Το πλύσιμο της κεφαλής γίνεται δύο φορές και η σειρά έχει ως εξής: Αφού τον λούσουμε, ξεβγάζουμε προσεκτικά έχοντας επιβεβαιώσει με τον ασθενή την θερμοκρασία του νερού, στεγνώνουμε και τέλος χτενίζουμε. Σε περίπτωση που υπάρχει ενυδατική ή αλοιφή πρόληψης κατακλίσεων αλείφουμε προσεκτικά. Τέλος, τοποθετούμε σεντόνια και καθαρά ρούχα.

Το πολύπειρο νοσηλευτικό μας προσωπικό, θα βρίσκεται άμεσα στο χώρο σας  με ένα τηλέφωνο στο:

+30 2310887677 

Εκτιμώμενος χρόνος εκτέλεσης της υπηρεσίας  30-40 λεπτά 

Δείτε τα πακέτα μας

Λουτρό καθαριότητας

35
30
  • Η τιμή αφορά το μεμονωμένο λουτρό
  • Επι κλίνης
  • Μεταφορά στο λουτρό με καρότσι της εταιρίας

Λουτρό καθαριότητας

ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
35
25
  • Επι κλίνης
  • Μεταφορά στο λουτρό με καρότσι της εταιρίας
Popular

Λουτρά καθαριότητας

2 ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
70
40
  • Επι κλίνης
  • Μεταφορά στο λουτρό με καρότσι της εταιρίας

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας για να κλείσετε ραντεβού

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Κλείστε Άμεσα Ραντεβού

small_c_popup.png

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε πώς έχουμε βοηθήσει 3.000+ ασθενείς στον χώρο τους